Fysiotherapie

Fysiotherapie is een paramedisch beroep. Dat wil zeggen een ondersteuning van een medisch beroep, zoals een huisarts of specialist.

Een tenniselleboog, zweepslag, spit, nek- en schouderpijn, hoofdpijn etc. kunnen erg lastig zijn. Dit zijn acute aandoeningen en kunnen goed behandeld worden. Elke klacht heeft zijn eigen therapievorm: massage, oefentherapie of fysische technieken met apparaten. Bij revalidatie, na bijvoorbeeld een heup- of knieoperatie, help ik mensen weer mobiel te worden. Ook de gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart en huid kunnen worden behandeld. Zoals bijvoorbeeld de gevolgen van Parkinson, MS, beroerte, COPD, hartfalen en fibromyalgie.

Het lichaam is opgebouwd uit botten, pezen, grote en kleine spieren. En die moeten allemaal op het juiste moment werken. Wanneer dat niet het geval is, krijgen mensen klachten zoals pijn of bewegingsbeperkingen. Ik werk aan het goed functioneren van het bewegingsapparaat

Fysiomobiel fysiotherapie

Fysiomobiel is een praktijk voor fysiotherapie die uitsluitend aan huis behandelt.
Iedereen die tijdelijk of permanent aan de Costa Blanca, omgeving Benidorm, verblijft, kan van deze service gebruik maken.