Even voorstellen

Mirjam Mosch, Fysiomobiel, is een praktijk voor fysiotherapie die uitsluitend aan huis behandelt. Iedereen die tijdelijk of permanent aan de Costa Blanca verblijft, kan van deze service gebruik maken.

Mirjam: “Ik werkte al jaren in Nederland en Duitsland. In 2003 besloot ik een praktijk in het zonnige Spanje op te starten. Na een jaar bleek dat de vraag naar huisbezoeken steeds meer toe nam. Ik heb daarom besloten uitsluitend patiënten aan huis te behandelen, zonder dat men daar extra voor moet betalen.”

“Omdat mensen die hier tijdelijk verblijven niet altijd goed de weg weten of zelf niet over vervoer beschikken, ga ik naar de mensen toe. Ik bied een volwaardige fysiotherapeutische behandeling aan tegen hetzelfde tarief als een behandeling aan de praktijk. Deskundigheid staat voorop. Maar ik vind het ook belangrijk dat mensen zich bij mij op hun gemak voelen. “


Wat kost het?

Een fysiotherapeutische behandeling aan huis kost 40,00 euro. De behandeltijd bedraagt een half uur. Ik reken geen voorrijkosten.

Als u verzekerd bent voor fysiotherapie, dan kunt u de factuur indienen bij uw zorgverzekeraar en de gemaakte kosten declareren.


Waar?

Ik behandel aan huis, in uw appartement, uw hotel of op de camping. Wilt u liever in een praktijk behandeld worden, dan kan ik uitwijken naar een praktijkruimte in Benidorm.


Wanneer?

Behandeling volgens afspraak


Bereikbaarheid:

Mirjam Mosch: (0034) 699 927 663
Per e-mail: fysiomobiel@hotmail.com

Fysiomobiel fysiotherapeut Mirjam Mosch

Mirjam Mosch

Fysiomobiel is een praktijk voor fysiotherapie die uitsluitend aan huis behandelt.
Iedereen die tijdelijk of permanent aan de Costa Blanca, omgeving Benidorm, verblijft, kan van deze service gebruik maken.